Om os

Ejere

Erling Petersen / Ricky Søndergård

I vores virksomhed handler det om at skabe værdi for alle. Vores kunder ønsker den optimale pakke af ekspertise, service og engagement. Vi skal skabe værdi for dem, se de behov og muligheder de ikke selv kan se. Det kan vi kun ved at have have glade og motiverede medarbejdere.
Vores vigtigeste opgave er derfor, at inspirere og motivere vores medarbejde. Ja kort sagt, gøre dem glade. På den måde får vi branchens bedste team.

November 2016

Mission


AWOTECH ApS vil gøre det let for vores kunder at vælge de rette komponenter og løsninger.

Vi er en kombineret handels og produktionsvirksomhed der udvikler, producerer og sælger udstyr, samt komplementære produkter indenfor sensorer og måleteknik.
Vores primære områder er måling indenfor:

TEMPERATUR - TRYK - FUGT(RH)

AWOTECH ApS benytter sig af samhandelspartnere og agentsamarbejde hvor det er mest rentabelt. De applikationer hvor der stilles særlige krav til hurtig levering, eller hvis det med fordel kan automatiseres, så producerer AWOTECH Aps selv sine varer.

Vision


AWOTECH ApS vil ”disrupte” branchen ved at skabe transparens og indsigt for kunderne.

Vi vil gøre information tilgængelig, som vores konkurrenter krampagtigt holder fast i.

Vi vil sætte nye standarder for, hvor let det kan være at handle med et ”teknikhus”.

Vi kombinerer de nyeste teknologier målrettet til at give fuld sporbarhed, tryghed for korrekt håndtering og dokumentation, samt få større kontaktflade med kunden.

Vores tilgængelighed af data gør, at vi fremstår som en transparent ”nothing to hide” virksomhed.

Værdier


Vores vare er tillid!
Uden tillid til os som virksomhed, ingen forretning.

Vi sætter en ære i at møde vores kunder, se dem i øjnene, og ved virksomhedsbesøg lytter vi for at forstå og få indsigt i netop deres hverdag.
Ved at anskue hele forretnings flowet, gør vi os i stand til at komme med input der kan gøre en forskel.
Ikke alene prisen, men som oftest med en bedre og lettere hverdag til følge for vores kunder.

Vi tror på at folk husker en god behandling, og det er med til at skabe tillid og loyalitet som samarbejdspartnere.
Derfor er ingen sag så lille, at vi ikke vil hjælpe. Vi skal naturligvis ikke tilsidesætte vores forretning, men vi negligerer aldrig en opgaves betydning for vores kunder.

Her bor vi:

Kerteminde

Kerteminde, hovedbyen i Kerteminde Kommune, er en fynsk købstad ved Storebælt med 5.963 indbyggere.
Byen tilhører Region Syddanmark. Den er tillige Fyns største og vigtigste fiskerihavn med fiskeauktion og fiskeindustrier.
I den nordlige udkant findes en del maskinindustri. Byen er bedst kendt for figuren Amanda og sangen Min Amanda var fra Kerteminde.
Maleren Johannes Larsen fødtes og levede her. Byen er ligeledes kendt for at være hjemsted for Fjord&Bælt, som er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution beliggende ved indsejlingen til Kerteminde fjord.
Juli 2017 åbner Great Northern, som er et ualmindeligt ambitiøst golfbane projekt på internationalt niveau. Banen er designet af Jack Nicklaus som anses for at være den førende på sit felt. Hos AWOTECH er vi meget glade for den aktivitet dette medfører i byen. Vi syntes også er det er så gennemført et projekt at vi har lagt et baggrundsbillede ind af golfbanen. Velkommen

Vores netværk

Igennem mange år har vi været i kontakt med forskellige spændende firmaer og mange fantastiske mennesker. De er vores netværk og dem er vi stolte af. Vil du med i vores netværk?

Information

 • Kontakt:
  AWOTECH Aps
 • Adresse:
  Islandsgade 1
  DK-5300 Kerteminde
 • E-mail :
 • Telefon:
  +45 6323 3010

Social