Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/awotech.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

OEM Maskinbyggere

OEM - Maskinbyggere

OEM - maskinbyggere

Hvad enten i bygger maskiner eller fremstiller produkter, så er vi sikre på at vi kan levere en optimal løsning til jer.

Vores service er "best in class" og det vil vi bare så gerne have lov til at vise Jer.
Vi har arbejdet med nogle af de største virksomheder i verden og vores baggrund gør at vi helt sikkert kan hjælpe jer med jeres udfordringer.

Vores koncept ift. OEM producenter går i hovedtræk ud på, at gøre det let for jer. Vi bestræbe os på at give jer så meget added value som muligt.
Nedenstående kan du læse lidt om hvordan vi arbejder med OEM kunder, og hvad vi tilbyder.

Underleverandør arbejde / Sourcing

Hvis du er interesset i at kigge på cost-optimering, eller bare har svært ved at finde komponenter / mekaniske dele. Så hjælper vi med at source fra lavtløns områder som Kina og Indien.
Vi har mange årige samarbejdspartnere derude, og vi har et særligt setup til at sikre kvaliteten. Så du kan trygt tage fat i os, så undgår du at tage den store risiko på sourcing.

Skal vi hjælpe Jer?

Her er et par eksempler på noget af det vi allerede har hjulpet andre med:
- Kabel "assembly" (kabel med påstøbt stik, samt traditionel konfektionering)
- Stålrør valsede og med reduceret spids
- Dreje emner som stopringe, flanger, div. fittings og lommer (fuldboret og svejste)
- Plastemner, Vi laver et støbeværktøj med vores partner. I får færdige emner hjem. Bruges typisk ved low volume. Da værktøjs omkostningerne er væsentligt lavere i eksempelvis Kina og Indien (forvent ca. halv pris)
Denne QR kode kunne være en label på dit produkt - prøv at scanne den

Loyalitets princip

Vi ved hvor vigtigt et aftermarked kan være for en OEM virksomhed. Derfor gør vi noget særligt ud af at sikre dit aftermarked.
Vi nummererer vores produkter på en måde, så vi altid kan spore hvem den oprindelige kunde er.
Og hva' så? - Jamen det gør at når en kunde, om nogle år ringer for at få en ny del. Så kan vi henvise til Jeres virksomhed.
Dermed sikrer i Jeres aftermarked / mersalg.

Sporbarhed

Den samme nummerering /mærkning som sikrer jer loyalitet, kan også anvendes til at øget sporbarhed.
Den måde vi producerer på og håndterer vores dokumenter, gør at i kan få fuld sporbarhed
Derved kan I med lethed dermed dokumentere overfor jeres kunder, at I som virksomhed har styr på hele supply chain. Dvs. processer, produktion og dokumentations håndtering.
Vi kan ligeledes give jer let adgang til montage vejledninger, tilslsutningsdiagrammer, materiale og kalibrerings certifikater og lign.
Lyder det interessant? - så tag en snak med os

Hvis vi gerne vil benytte AWOTECH som OEM leverandør- hvordan gør vi så?

Hvis der er tale om nyudvikling af produkter / maskiner fra Jeres side. Så vil vi meget gerne ind i projektet, så tidligt i fasen som muligt.
Ud fra en defineret kravspecifikation, udvikler vi de ønskede komponenter.
Til slut godkender vi produkterne i fællesskab, eller anvender 3 part til verifikation af at produktet lever op til kravspecifikationen.

Hvis der er tale om eksisterende produkter hvor i overvejer os som fremtidig leverandør. Så vil vi utroligt gerne høre om, hvorledes i syntes jeres eksisterende produkt(er) performer.
Hvad er dét helt præcist, der gør at det lever op (eller ikke gør) til Jeres forventninger.
Når vi ved det, udarbejder vi et oplæg som eksempelvis kan indbefatte en 1:1 løsning (hvis i er tilfreds med hvad i har)
Er det tilfældet, så skulle vi gerne gøre det billigere.
Er der derimod tale om en situation hvor i har fejl på eksisterende. Så laver vi en løsning der virker og som i bliver glade for.
Føler du dig fristet - eller vil du bare vide mere. kontakt os.

FAQ

Hvor kan jeg se mere omkring hvilke ting i hjælper med at source?

Jamen vi har som sådan ikke nogen begrænsninger. Men vi arbejder primært indenfor mekaniske dele (dreje, fræse og støbte dele) samt el-tekniske dele. Dvs. komponenter der indeholder elektronik eller anvendes hertil. Men igen, det er svært at sige hvor grænsen. Vi siger dog hellere nej til en opgave end påtage den og så skuffe Jer.

Kan i producere en vare for os som er udgået hos en anden leverandør?

Ja, det kan vi.
Hvis der er tilstrækkelig volumen på varen, så betaler vi gerne alle udviklings og værktøjsomkostninger.
Er der tale om en special vare / produkt med meget lille styktal, og hvor det kun er jer som er potentiel kunde. Så vil vi typisk (alt afhængig af forretningsmodellen) bede jer om at betale værktøjsomkostninger.
Men husk, at vi ofte har noget lavere værktøjsomkostninger end de fleste andre.

Information

 • Kontakt:
  AWOTECH Aps
 • Adresse:

  Pal. Müllersvej 3
  DK-5300 Kerteminde

 • E-mail :
 • Telefon:
  +45 6323 3010

Social