Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/awotech.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Laboratorie

Test - Forsøg - udvikling

Test og forsøg.

Når en virksomhed foretager test eller forsøg, er der ofte store penge involveret. Det er vi som leverandør meget opmærksom på. Vi gør derfor vores bedste for at levere den rigtige service og de mest pålidelige produkter.
Vi har som leverandør stor success med netop test og forsøgs laboratorier. Primært fordi vi også prøver at hjælpe til med at reducere bl.a opstillingstider. Vi er heller ikke bange for at yde en service der går lidt udover det sædvanlige. Vi gør hvad vi kan for at gøre det let for Jer.

Temperatur måling

Temperatur måles ofte i forbindelse med test og forsøg opstillinger. Det svære når dette skal måles, består som regel i at få noget der reagerer hurtigt nok på de termiske ændringer.
Hvis det så ellers er hurtigt nok, så kan nøjagtigheden blive et problem.
Det sidste der også kan spille en rolle, er palceringen af sensorerne. De kan være svære at få placeret rigtigt. Hvad de fleste ikke ved, er at den placering er utrolig vigtig for nøjagtigheden. Vi har en del erfaring med test der udføres for at leve op til lov krav og godkendelser
Vi leverer også følere til diverse test opgaver med indstøbning.

Dataopsamling

Hvis du befinder dig i et topmoderne test og forsøg laboratorie. Så har du sikkert også noget super godt grej til data opsamling. Men skulle du have brug for at hente data hjem eksternt fra, eksempelvis udendørs. Så tag et kig på vores udstyr fra Sensohive. Det er en let, billig og smart måde at logge data.
Du kan få dem hjem via den medfølgende software. Ikke noget med USB sticks osv.
- Lettere bliver det ikke.
Kontakt os her hvis du vil høre nærmere eller har spørgsmål. Vi har masser af gode råd som du må trække på helt gratis. a href="mailto:info@awotech.=20">Kontakt os.

FAQ

Kan i hjælpe med at finde bedste måleprincip til området 120C til 200C?

Det kan vi ihvertfald - men lad os få en snak om hvad du skal måle.
Hvor hutigt skal det reagere og hvor nøjagtigt det skal være.
Har du noget til at samle data op på, og skal du evt dokumentere det for andre? - Der er desværre lige et par spørgsmål der skal besvares, så du kan få den bedste løsning. Så ring ind til os.

Information

 • Kontakt:
  AWOTECH Aps
 • Adresse:

  Pal. Müllersvej 3
  DK-5300 Kerteminde

 • E-mail :
 • Telefon:
  +45 6323 3010

Social