Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/awotech.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Kalibrering

TEmperatur - Tryk - Fugt

Temperatur - kalibrering

Når du bestiller sensorer hos hos kan du naturligvis også få dem kalibreret. Fortæl os hvilke punkter du ønsker dem kalibreret i. Hvis du vil have lidt sparing med på vejen, så fortæl om applikationen og dit ønske til præcission. Så får du vores bedste råd helt gratis, det garanterer vi.

Tryk - Kalibrering

Vi kalibrere tryk i forbindelse med vores hovedlager på manometre. Her kan vi kalibrere i området xx til yy.

Fugt - Kalibrering

Vi kan levere fugt sensorer som er kalibreret. Vi har ikke selv in-house faciliteter til det endnu, men det kommer. Indtil da, så får vi det gjot i puljer hos nogle dygtige samarbejdspartnere. Ved at gøre det i puljer, opnår vi gode rabatter og dem får du naturligvis glæde af.

Her er nogle fakta for deres kalibrerings områder.

Standarder: IEC 62506, GMW8758
Specifikationer
Ydelsen omfatter kalibrering indenfor to hovedområder:
Det våde område Kalibrering af dugpunkt, temperatur og relativ fugtighed
Dugpunktsinterval: -10 ° til +82 °C
Lufttemperaturintarval: +15 ° til +20 °
Det tørre område
Kalibrering af dugpunkt
Dugpunktsinterval: -75 °C til +20 °C

On-site kalibrering

Rigtigt mange virksomheder bruger megen tid på on-site kalibrering.
Hvis ikke de gør det selv, så har de ofte relativt store udgifter til eksterne firmaer der kommer og kalibrerer for dem. Vi møder af og til virksomheder der kalibrerer uhensigtmæssigt. Enten fordi de måler i irrelevante punkter, eller fordi der ikke benyttes det optimale udstyr. Hvis du vil høre mere om hvordan du kan optimere på disse omkostninger, så kontakt os her (se nederst)
Tryk her og få mere at vide om kalibrering og optimering af dette. Vi er her for at hjælpe dig. Kontakt os.

FAQ

Kan i lave et materiale certifikat?

Ja, hvis du husker at bestille et certifikat, når du bestiller din vare. Så får du automatisk et certifikat med fakturaen. Hvis ikke du husker det, så er det kun i de tilfælde, hvor vi som standard får materiale certifikater at du kan få det efter leveret. Hvis det er i forbindelse med bestilling af fast leverance, så sætter vi din vare op i systemet så du altid får det med.

Information

 • Kontakt:
  AWOTECH Aps
 • Adresse:

  Pal. Müllersvej 3
  DK-5300 Kerteminde

 • E-mail :
 • Telefon:
  +45 6323 3010

Social