Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/awotech.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Køl / Frys

Applikationer indenfor køle og fryse teknologi

Køle industri

Der findes mange forskellige applikationer indenfor køl og frys.
Vi har måleudstyr til de fleste.
Vi kan levere Temperatur - Tryk - Fugt sensorer til Industri køl, reefer containere, lastrum, kølerum, frostrum, super feeezer etc.
Vi har mange års erfaring med især med diverse former for køleteknik, så hvis du vil have gode råd om sensorer og måleteknik til din applikation, så er du havnet det helt rigtige sted.

Manometre

I kølesegmentet bruges der mange manometre.
Noget udstyr er fra starten bestykekt med billige manometre af dårlig kvalitet.
derfor kan du opleve at de går relativt hurtigt i stykker. Hvis du vil have et holdbart alternativ, så prøv et af vores fra Manodruck.

Temperatur og fugt overvågning af cargo med smart datalogger

Ofte er køle og frost opgaver af stor betydning for kvaliteten af de produkter der opbevares. Det gælder hvad enten det er dyre og sarte fødevarer, medicinal varer eller sågar materialer til eksempelvis kulfiberstøbning.
Vi kan ikke garantere den rigtige køling, men vi kan garantere at du kender den rigtige temperatur og evt. positionering af varen. Dvs du kan tracke varens færd undervejs. Smart? - det er vildt smart og effektivt. Hvis du vil prøve det, så sig til. Vi giver gerne en demonstration og udlåner evt et test sæt.

Temperatur overvågning af køleskabe og fryseskabe

Hvis du opbevarer madvarer til salg, eller har andre vigige varer som ikke må udsættes for afvigende temperaturer. Så kan du med fordele kontakte os. Vi ar forskelligt udstyr til overvågning.
Vi laver høj præcisions sensorer med 1/10DIN nøjagtighed til overvårgning af fryseskabe.
Vi har også komplette systemer til overvågning hvor du automatisk får alarmer hvis temperaturen er ved at "skride". På den måde kan du reagere inden det går galt. Derved sparer du dig selv for en masse besvær
Leder du efter særlige følere eller komponenter som du ikke kan se her. Så tag fat i os. Vi har meget mere end det du ser her. Vi vil løbende ligge mere op på siden, men indtil da, så hav lidt tålmodighed med os Kontakt os her.

FAQ

Hvis jeg bruger en af jeres dataloggere til forsendelser, skal der så bruges USB til at udlæse data?

Nej, hvis du bruger vores Orbit kan udlæse data direkte på din PC, tablet eller smart phone.
Hvis du benytter dig af vores almindelige system med en traditionel gateway, så kan du eksempelvis have displays i din varemodtagelse som viser værdierne. Mulighederne er mange.

Vi oplever at vores sensorer i kølesystemet bliver utætte, altså at der kommer kølemiddel ud af dem. Hvad kan det være?

Hvis det kommer ud ved sensorerne, så kan det skyldes en dårlig pakning. Men kommer det op af sensorerne, eller lommerne. Så er det en utæt (læs dårlig svejsning)
Vi har en udgave af sensorer til kølesystemer, som er konstrueret anderledes end de typiske sensorer. Det betyder at det helt kan undgås. Men ring hvis du også har disse problemer, så giver vi et tilbud på den rette løsning.

Vi har nogle følere der først virker (under opstart) - og pludseligt virker de ikke. - når temperaturen så falder, virker de igen?

Det kan være flere årsager. Vi arbejder pt. på en fejlfindings guide. Den kommer til at ligge under temperatur følere.
Du bør undersøge flg.
1. Er der dårlige forbindelser ift. kablingen?
2. Hvis der er stik på føleren, er de så korroderet eller er der dårlig forbindelse?
3. Der kan være tale om fejl konstruktion af føleren. Oftest er elementet pakket ind i noget som skal beskytte elementet imod vibrationerne på eksempelvis en kompressor. Hvis dette er forkert konstrueret, så vil der kunne ske en påvirkning af måleelementet i tilfælde af kombination af høj varme og vibrationer.
Hvis det sidste er tilfældet, så bare tag fat i os. Vi laver en løsning der tåler begge dele.

Information

 • Kontakt:
  AWOTECH Aps
 • Adresse:

  Pal. Müllersvej 3
  DK-5300 Kerteminde

 • E-mail :
 • Telefon:
  +45 6323 3010

Social